Reforma i ampliació de dos xalets en la urbanització Canadilles de Sispony

 

Es tracta de la reforma i ampliació de dos xalets individuals veïns i del mateix propietari, situats al poble de Sispony.

En el xalet 1, es col·loca un nou ascensor per la façana millorant així l’accés a totes les plantes. Com que la intervenció és exterior, el nou volum de l’ascensor es construeix amb xapa d’acer corten que combina perfectament amb la pedra del país de la façana i també es fa l'ampliació de la coberta seguint el mateix criteri existent.

Al xalet 2, s’amplia la planta baixa optimitzant la situació de l’aparcament i es posa una nova piscina interior, guanyant alhora un gran espai de terrassa a la primera planta. El resultat és una distribució interior de l’habitatge molt més funcional, aprofitant per col·locar un ascensor i millorant l’accés a totes les plantes.

En els murs exteriors de l'ampliació, s’utilitza la mateixa pedra del país que la ja existent per integrar el conjunt, però es contrasta amb una porta construïda en xapa d’acer corten per l'accés de vianants i rodat des del carrer.

Ubicació: Sispony, La Massana, Andorra
Data: Març 2016 a Decembre 2017
Superfície d'ampliació del xalet 1: 7,04m2
Superfície de reforma i ampliació del xalet 2: 528,35 m2