Ampliació d'un xalet del conjunt residencial Ribafeta a Arinsal

 

El projecte d’ampliació consta d’un únic volum situat en el jardí de la planta baixa de la casa i amb accés des de l’espai exterior.

El seu aspecte exterior s’integra perfectament amb el conjunt de la façana de pedra del país de l’habitatge existent. Es col·loca un gran finestral per aprofitar al màxim la llum natural i, tenir vistes del magnífic paisatge de muntanya que l’envolta. Es refà tot el paviment de la terrassa amb fusta sintètica i s’instal·la un spa.

En el seu interior trobem un distribuïdor que dóna accés a una sauna i dos espais tancats amb una dutxa i un inodor. Els materials emprats són la fusta natural en la zona de sauna, el gres porcellànic en les zones humides i el vidre transparent com a separador d’espais.

Ubicació: Arinsal, La Massana, Andorra
Data: Desembre 2015 a Desembre 2017
Superfície d'ampliació: 12,80m2